top of page
Søk

Ny båt til sommeren

La drøm blir til virkelighet! Jeanneau produserer båter med tidsriktig design, komfort og alle nødvendigheter om bord. Går du og drømmer om å tilbringe sommerferien i båt, ta turen innom Heitmann Marin i Drøbak.

Heitmann Marin innendørs båt showroom i Drøbak
Besøk vårt store innendørs showroom i Drøbak

Heitmann Marin leverer Jeanneau seilbåter i størrelsen 34-64 fot. Jeanneau Sun Odyssey har den perfekte kombinasjon av eleganse, ytelse og komfort.


Vi har leveringsklare båter til sesongen. I vår utstillingshall i Drøbak kan du se Jeanneau Sun Odyssey 410, Jeanneau Sun Odyssey 440 og Jeanneau Sun Odyssey 490 (demobåt). Disse tre kan leveres omgående når utstillingshallen tømmes for sesongen.


Sun Odyssey-serien hos Heitmann Marin
Sun Odyssey-serien hos Heitmann Marin

Den nye og 8. generasjon Jeanneau seilbåter byr på mye komfort. Walk-around løsningen på dekket gjøre det enkelt og trygt å bevege seg i båten. Den store cockpiten er svært innbydende gir mulighet til å både nyte god mat og timer i solen.Akter har båten en stor badeplattform, her er det perfekt å starte dagen med en kopp kaffe i hånden og dyppe tærne i sjøen.

Under dekk er båtene svært innbydende, masse lys, skrogvinduene er plassert slik at du kan sitte i salongen å se utover vannspeilet. Alt på ett plan, store luftige kabiner, sentrert pantry og flotte bad.


Det er godt med lagringsplass under dekke. Skuffer, skap og hyller er smart plassert. Lugarene er store og luftige og designet er lekkert og klassisk.


Book visning av din drømmebåt hos Heitmann Marin i Drøbak nå

Eller ta kontakt med oss for å få mer informasjon. epost: [email protected]


Les mer om Sun Odyssey-båtene her:

354 visninger0 kommentarer

Комментарии


bottom of page