top of page
om_oss_top_image.jpg

OM OSS

Heitmann Marin AS er Norges ledende spesialfirma for motor- og seilbåter. 

Heitmann Marin AS startet virksomheten i 1980 som importør av Jeanneau og feirer i 2020 førti år i båtbransjen.  Vi har utviklet oss i takt med markedet, og kan i dag tilby båter og tjenester som dekker de fleste behov.

 

Vi er i dag importør av Jeanneau, Lagoon og Prestige Yachts. Disse er alle markedsledere innenfor sitt segment. Jeanneau leverer serieproduserte seil og motorbåter i høy kvalitet og til konkurransedyktig pris, Lagoon leverer både seil og motorkatamaraner og Prestige leverer Sporttop og Flybridge båter fra 42-70 fot. Vi er også forhandler av Jeanneau motorbåter med utenbordsmotor.

 

Heitmann Marin AS er stolte av å være agent for Swan fra Nautor. Swan er kjent som «seilbåtenes Rolls Royce» og er sannsynligvis verdens beste seilbåter. Vi er også agent for finske Q-Yachts, banebrytende elektriske båter i moderne design.

 

Heitmann Marin AS har også et svært profesjonelt apparat for salg av brukte båter. I samarbeid med våre partnere leverer vi de fleste tjenester knyttet til klargjøring, markedsføring og overlevering ved bruktbåt-salg. For våre kunder betyr det at både kjøper og selger av brukte båter kan være trygge på at handelen foregår på en profesjonell og skikkelig måte.

 

Heitmann Marin AS holder til på vårt flotte anlegg på Sjøsenteret i Drøbak, og vi leverer båter over hele landet.

Heitmannn Marin 40 år.

 

Se 40-års jubileumsvideoen her. 

En fantastisk video om et selskap som er dedikert til å levere den beste opplevelsen til sine kunder.

HMvideo

Live kamera fra Heitmann Marin.

 

Trykk på bildene under for å se Live Kamera i full størrelse.

Bildene oppdateres hvert 30. sek. Trykk "refresh" i nettleseren din for nytt bilde.

bottom of page