top of page
Søk

Velkommen til Raymarine foredrag Lørdag 6. April kl 13.00. Åpent hus i Drøbak 12.00-16.00


Ny elektronikk til brukte båter:

Heitmann Marin er svært opptatt av sine kunder. Selv om vår kjernevirksomhet går på salg av nye båter, ønsker vi også å ivareta eksisterende kunders interesse. En stor del av vår omsetning består også av salg og formidling av bruktbåter. Og vi vet at elektronikk i båt er noe mange er interessert i. Vi inviterer derfor til ett spennende foredrag, hvor RAYMARINE'S egen Carl-Erik Branting vil holde ett spennende foredrag med hovedfokus på mulighetene man har for å oppgradering av elektronikk i bruktbåt.

 

Agenda

- Oppgradering av eldre navigasjon elektronikk

- Axiom serien kartplottere og ny LightHouse software

- Nye Alpha seil instrumenter

 

Vi ser frem til å fylle Drøbak med elektronikk entusiaster. Målet vårt er å imøtekomme alle interesserte, men påmelding skjer etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

Vi håper du har mulighet til å delta på dette Lørdag 3. April kl 13.00.

 

Uansett om du vurderer å kjøpe båt eller bare ønsker å utforske utvalget, er du hjertelig velkommen! Vi serverer kaffe og vafler og tilbyr gratis parkering. 
 

Anne
Gamle seil, nye horisonter!

Tenk på alle kvadratmeter med seil som blir kastet hvert år!

En ekte skatt som fortjener en ny sjanse.

Jeg redder seilene og skaper nye, bærekraftige produkter som vesker, bager, lykter mm. i en tidløs og tøff estetikk, og med maritimt touch. Med på kjøpet får du minner om havets eventyr og du blir med på å gi nytt liv til gammel historie. Alt er designet og håndlaget av Anne.Se hele vårt nyhetsbrev her:27 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page