top of page
Søk

Skal du på "Båter i Sjøen?"

Båter i Sjøen arrangeres på Aker Brygge, 1. til 4. september.


Her finner du både seilbåter, motorbåter og elektriske båter fra 9 til over 50 fot. I tillegg er en rekke utstyrsleverandører klare for gode båtprater og messetilbud.

Er du båtinteressert, er dette stedet å være den første helgen i september.


 

Heitmann Marin er godt representert


Fra Jeanneau viser vi frem nyheten Sun Odyssey 380 i tillegg til publikumsfavorittene Sun Odyssey 410 og 440.

Den nye Jeanneau Sun Odyssey 380 har fått rosende omtale i båtpressen og har vært en salgssuksess fra dag en. Dette er en båt som seiler godt og arealet er meget godt utnyttet. Dette er mye båt for pengene!

I tillegg kommer katamaranen Lagoon 55 til messen. Her får du komfort, seilglede og en enorm "hytte på sjøen". Virkelig verdt en nærmere kikk!


Prestige 460 F er en vakker båt i luksussegmentet. I tillegg til å se sporty ut, har båten flere innovative løsninger som gjør at du kan tilpasse båten til ditt behov, og den har stor, åpen cockpit som enkelt gjøres om til et svært romslig soldekk.

Nautor's Swan er "seilbåtenes Rolls Royce". Verftet har i mange år ønsket å lansere en motorbåt, og har nå presentert en båt de virkelig kan være stolte av, Swan Shadow.

Nautor's Swan har som hovedmål å levere båter med topp ytelse, kvalitet og eleganse. Det finner du i Swan Shadow, i tillegg til at toppfarten er på hele 55 knop!

 

Avtal visning under Båter i Sjøen

Ønsker du å få en god gjennomgang av din neste drømmebåt med oss, anbefaler vi at du avtaler tid på forhånd. Da er du sikret å bli godt ivaretatt og få svar på alt du lurer på.


Forhåndsavtal visning under Båter i Sjøen:

Send en e-post til [email protected]

 

Ønsker du billetter til messen?

Vi vil gjerne se deg på messen.

Trenger du billetter?

Send en e-post til [email protected]

154 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page