top of page
Søk

NYHET! Prestige M-Line

Det franske verftet Prestige Yachts har lansert sin første motor-katamaran - Prestige M48


De siste 30 årene har Prestige Yachts levert mer enn 4000 motorbåter og har med dette blitt en vesentlig aktør i luksussegmentet med båter mellom 40 og 60 fot med flybridge. Nå utvider de sin portefølje med motor-katamaraner i luksusklassen.


En privat øy på sjøen

M-Line er en helt ny serie med luksus motor-katamaraner, og først ut er M48. Erwin Bamps, Prestige's leder, nøler ikke med å beskrive denne båten som "din private øy på sjøen". Med hele 130 kvadratmeter areal, kan man si han har sine ord i behold!

Verftets ambisjon er å etterleve det franske ordtaket "Art de Vivre" (Kunsten å leve), med båter som med relativt begrenset størrelse gir maksimalt areal, enkel manøvrering også uten mannskap, høy grad av komfort, luksus og elegante linjer.Klassisk motorbåt-profil

Prestige M48 har en klassisk motorbåt-profil. Verftets 30 år lange erfaring med å bygge monohull-båter er synlig i designet av Prestige M48, båten er sporty uten å se aggressiv ut og har en svært godt integrert flybridge.


Effektiv og økonomisk

Prestige M48 er utstyrt med 2 Volvo Penta D4 med joystick og V-drev girkasse.

Båten har en toppfart på 20 knop . I 17 knop forbruker Prestige M48 80 liter . I 8 knops hastighet, en behagelig marsj-fart, har Prestige M48 en rekkevidde på hele 600 nautiske mil.


Lansering

Prestige M48 blir offisielt lansert i september 2022 under Cannes Yachting Festival 2022.


Layout

Med sine 14.98 m (49 fot) og en bredde på 6 meter er Pristige M48 en relativt smal «powercat», et viktig poeng i havn!

Uteområdene i M48 tilbyr 4 oppholdsrom, med «Beach Club» akter med garasje for jolle, vannscooter eller annet aktivitetsutstyr, en godt beskyttet cockpit akter, en flybridge på 20 kvm og en salong i baugen som er godt beskyttet for innsyn i havn.


Inne har Prestige M48 blant annet en hovedsalong i full bredde. Det gir eksepsjonelt mye plass, også til byssen. Likeledes er reder-lugaren enorm, med svimlende 30 kvm – utrolig på en båt på 15 meter!
Tekniske spesifikasjoner

· Lengde - 14,98m (49 feet)

· Bredde : 6m

· Motor : 2 Volvo D4 V-Drive / Joystick

· Toppfart : 20 knop

· Marsjfart : 8 knots

· Rekkevidde 8 knots : 600 MN

· Layout: 3 kabiner, 3 bad, eller 4 kabiner, 4 bad

· Design: Garroni Design/Philippe Briand

94 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page