top of page
Søk

Ny sesong, ny båt og nye muligheter

Oppdatert: 12. feb. 2021

Vi er i begynnelsen av februar og de første båtene har begynt å komme. Årets første leveranse er en Jeanneau Sun Fast 3300.

Kjøpe ny båt - ny båt salg i norge
Nye båter ankommer Heitmann Marin

Nå ankommer båtene i tiden fremover med 1 ukes mellomrom.

Kjøpe ny båt i norge
Nye båter som kommer til salgs

Jeanneau er en av verdens største båtprodusenter og leverer båter i de fleste kategorier. Mange kjenner Jeanneaus serie Sun Odyssey og motorbåtserien Prestige. Ikke så mange kjenner til at Jeanneau også leverer noen av de heftigste regattabåtene i sin klasse. Book visning å se båten i vår innendørsutstillings hall i Drøbak nå.


Jeanneau Sun Fast fikk stor oppmerksomhet allerede da den var på tegnebordet. Designer-teamet Daniel Andrieu og Guillaume Verdier, er begge svært meritterte båtkonstruktører i regatta-segmentet og har sammen skapt en svært oppsiktsvekkende båt som allerede har plukket mange premier på regattabanene i Europa, sier Oda Lotte Heitmann i Heitmann Marin.


Heitmann Marin er importør av Jeanneau seil og motorbåter og merker stor etterspørsel etter den nye Sun Fast 3300. Bare i år skal vi levere 5 stk av denne modellen, men det kan bli flere.

Håpet er at det skal bli nok båter til å danne en egen klasse. Det hadde vært veldig gøy å få en entypeklasse innenfor shorthanded-seiling. Med tanke på at Mixed Shorthanded er OL-gren i Paris i 2024, har denne sporten løftet seg enormt. Når det i tillegg i 2020 oppsto en situasjon som gjorde nesten all annen seiling ble vanskelig på grunn av smittevernbestemmelser, har dette ført til et stort løft for denne grenen innen seiling, fortsetter Oda Heitmann.Sun Fast 3300 er en innovativ båt. Skroget er designet for å holde baugen ute av bølgene og sikre en rask surf. Akter er skroget konkavt ved rorbladene, dette bidrar til ytterligere løft, og båten planer ekstremt raskt. Selv om båten er designet for ekstreme ytelser, er den enkel å håndtere, både alene og med mannskap. Både kjøl og rigg er flyttet en meter bakover på båten for å få bedre stabilitet, og kjølen har helt ny utforming, uten bulb og er vinklet bakover.


ny yacht til salgs
Jeanneau Sun Fast 3300 at Heitmann Marin

Regattabåt med komfort


Jeanneau Sun Fast 3300 er en seriøs regattabåt, men den er likevel overraskende velutstyrt og komfortabel til denne klassen å være. Salongen avviker ikke så mye fra det du forventer i en båt i tur-klassen. Det er to benker med seterygger med avtakbar polstring, som også er praktiske sjøkøyer.


interiør ny yacht til salgs
Jeanneau Sun Fast 3300 komfortabelt interiør

Det er to svært romslige køyer akter, her sover du komfortabelt.

Klaffebordet (opsjon) er stort nok til middagsservering for 4 med avtakbare klaffer og det er en bysse


hvor du kan tilberede enkle måltider, 40 liters kjøleboks og oppbevaringsplass.

Det som virkelig utmerker seg i en båt på denne størrelsen er det gjennomtenkte kartbordet.

interiør ny yacht til salgs

Her er det god plass til laptop, en stor monitor, god plass til instrumenter – og her kan du også se ut og fremover gjennom pleksiglass-vinduet i hyttetaket. En stor fordel når du går ned for å sjekke kart og værforhold!552 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page