top of page
Søk

Heitmann Marin kunngjør ny Daglig leder

Heitmann Marin AS, en ledende aktør innen salg av nye og brukte fritidsbåter, er stolt av å kunngjøre utnevnelsen av Mads Dessen som selskapets nye daglige leder. Denne utnevnelsen markerer en spennende ny æra for Heitmann Marin AS og er en viktig milepæl for selskapets kontinuerlige vekst og suksess.

Mads Dessen, ny Heitmann Marin Daglig leder

Mads Dessen bringer med seg en imponerende bakgrunn og betydelig erfaring fra bilbransjen, men har også erfaring fra det maritime miljø. Han kommer fra stillingen som daglig leder i AS Insignia, Norges største Jaguar Land Rover forhandler, og har jobbet mesteparten av sin karriere med salg og service av eksklusive nye og brukte biler. Mads har seilt jorden rundt i 3 år med sin kone, i en Jeanneau Sun Odyssey 42DS. Mads er strukturert, målrettet, og har lang erfaring fra både salg og markedsføring, og vi er sikre på at hans lederskap vil hjelpe Heitmann Marin AS med å styrke sin posisjon som en av Norges mest solide og pålitelige aktører i båt bransjen. 


I tillegg til sin sterke faglige kompetanse er Mads Dessen kjent for sin evne til å inspirere og motivere teamet sitt. Vi er overbevist om at hans strategiske visjon og lederegenskaper vil være avgjørende for å lede Heitmann Marin AS fremover. Mads Dessen uttrykte sin begeistring for sin nye rolle, og sier: 

 

"Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som daglig leder i Heitmann Marin, et selskap med en imponerende historie og en spennende fremtid. Jeg ser frem til å samarbeide med vårt dyktige team for å nå nye høyder og levere de beste produktene og løsningene til våre kunder."

 

Heitmann Marin AS vil fortsette å ha fokus på trygghet, kvalitet og kunde tilfredshet under den nye ledelsen, og vi er sikre på at selskapets grunnverdier blir videreført og etterfulgt. Både Peter Heitmann som er selskapets grunnlegger, og nåværende daglig leder Oda Lotte Heitmann vil begge fortsette å ha ledende posisjoner i selskapet. 

 

Peter vil fortsette som arbeidende styreformann i Heitmann Marin AS, og ha en aktiv salgs rolle. Oda vil ha fokus på salg og markedsføring i Heitmann Marin AS. Hun vil også ivareta drift og utvikling av moderselskapet H. Heitmann & Son. Ansettelsen av Mads Dessen som ny daglig leder, er deres felles strategiske beslutning.


Peter og Oda Lotte Heitmann


102 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page