top of page
Søk

Høst er messetid!

Det er heldigvis fortsatt mange uker igjen av sommeren, men vi i Heitmann Marin har for lengst startet planleggingen av høstsesongen.


Etter flere år med begrensede muligheter til å treffe kunder på messe, gleder vi oss veldig til å treffe "gamle" og nye kunder og vise frem mange spennende nyheter!

I september vil vi være til stede på Båter i Sjøen fra 1. til 4. september og reiser deretter til Cannes Yachting Festival som arrangeres fra 6. til 11. september.


For båtinteresserte vil kanskje Båter i Sjøen kvalifisere som *høstens vakreste eventyr".

Midt i Oslo Sentrum, på Aker Brygge, finner du både seilbåter, motorbåter og elektriske båter fra 9 til over 50 fot. I tillegg er en rekke utstyrsleverandører klare med gode messetilbud.

Heitmann Marin er til stede, og stiller ut Jeanneau Sun Odyssey 380, Jeanneau Sun Odyssey 410, Jeanneau Sun Odyssey 440, Prestige 460, Swan Shadow og Lagoon 55.

Cannes Yachting Festival er en av verdens mest spektakulære båtmesser. Med base midt i Cannes kan du kombinere en tur til den fantastiske franske Rivieraen med å se båter fra de fleste av verdens mest anerkjente båtverft.

Heitmann Marin vil være til stede og kan vise frem båter fra Lagoon, Prestige, Nautor’s Swan og Jeanneau

Avtal tid for visning for å være sikker på å få en god gjennomgang av båtene du ønsker å se nærmere på!


Vi gleder oss til å se deg på messe!


56 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page