top of page
Søk

Drømmer du om å dra på jordomseiling i båt?

Åpen helg hos Heitmann Marin  6. og 7. januar. Vi får besøk av Paul Lübbe den 6. januar kl 14.00. Han vil fortelle om sin reise rundt jorden.

Paul Lübbe og kjæresten seilte jorden rundt
Paul vil dele sin historie om hvordan han og kjæresten seilte jorden rundt i 10 år, uten seil erfaring.

Ti år, syv hav, seks båter

 

I 2013 kastet kjæresteparet Linn Charlotte og Paul loss fra Skjeberg uten særlig seil erfaring. Med sin 34 fots Hero 101, kjøpt på Finn.no bare et år før, skulle de seile jorden rundt i tre år.

Siden avreisen har paret blant annet krysset alle verdenshav, bodd i et lite øysamfunn i Vanuatu i nesten et år, var med på en seil ekspedisjon gjennom Nordvestpassasjen og har hentet en svært savnet familiebåt hjem til Norge fra Indonesia midt under Corona epidemien.


I dag er de erfarne langtur seilere og har bygget sin karriere på ekspedisjons seiling og foredrag om seiling og bærekraft. Siden 2021 er de styremedlemmer i selskapet “Wicked Horizon AS” og er ansvarlig for selskapets ekspedisjonsbåt. 

I tillegg til inspirerende menneske møter og de mest eksotiske naturopplevelser vil Paul dra oss gjennom følgende stikkord:

Ser ned i en fjord med små øyer

  • Sikkerhet om bord

  • Mat og drikke på langtur

  • Katamaran V/S

  • Kommunikasjon på havet

  • Økonomi

  • Pirateri og kriminalitet

 


Start året med dette inspirerende foredraget, og gjør din drøm til virkelighet. Vi har åpent i Drøbak fra kl:12.00-16.00. Foredraget begynner kl:14.00. Det er ett begrenset antall plasser og førstemann til mølla.

For påmelding send en e-post til [email protected] 189 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page