• oda420

2021 Bring it on!

Oppdatert: jan. 11


Bak fantastiske produkter finner du ett fantastisk lag. Heitmann Marin - DREAMTEAM


Heitmann Marin AS har vært i denne bransjen i over 40 år. Vi representerer Jeanneau seil og motorbåter, PRESTIGE YACHTS, Lagoon katamaraner, 100% elektriske båter fra Q-Yachts og eksklusive Nautor's Swan. Merker som er markedsledere i hvert sitt segment. Vi i Heitmann Marin er stolte over merkene vi representerer.


Som daglig leder i Heitmann Marin, vil jeg trekke frem en annen suksessfaktor til hvorfor Heitmann Marin besitter sin posisjon i dagen marked. Laget og menneskene som jobber i- og med Heitmann Marin. En magisk gjeng, men masse kunnskap, masse omsorg og varme, sterke meninger, soliditet og engasjert.


Turil Garmann Hansen

Turil har nå jobbet i Heitmann Marin i 10 år. Hun er den første dere møter når dere kommer inn i våre lokaler i Drøbak. Det er Turil som har oversikten over hvor alle er og hva som skjer. Hun har full kontroll på alle sine oppgaver. Alle papirer er trygge hos Turil. Hun er en myndig dame som er flink til å ta vare på de hun jobber med. Turil lager de aller beste lunsjene, og er mest sannsynlig Norges beste til å registrere båter i NIS. Det er aldri noe tull med Turil, og vi setter stor pris på den jobben hun gjør for Heitmann Marin.Jens-Petter Flesvig

De aller fleste i vår bransje har hørt om Jens-Petter. Det er ikke mange som kan skilte med hans kunnskap gjennom 30 år i bransjen.

Jeg vil gå så langt å hevde at han er Norges beste båtselger. Han har ett voldsom engasjement for faget og en interesse både for det byggetekniske, menneskelige og kommersielle for hver eneste båt han selger.


Jens-Petter har en egen evne til å sette seg inn i kundes behov og legger sin ære i levere helst i overkant av det kunden forventer. Jens-Petter er et unikum og vi er utrolig heldige som har han på laget.Anders Johansen

Anders er en maskin. Han jobber jevnt og trutt. Som ettermarkedssjef har han en stor arbeidsmengde, men anders får jobben gjort. Anders er utrolig behagelig å jobbe med og han er en populær mann både blant kolleger og kunder. Anders har nå jobbet hos Heitmann Marin i 10 år. Han er løsningsorientert og har utrolig oversikt over deler og løsninger for alle våre båter. Med Anders på laget finnes det ikke problemer-bare løsninger. Han kommer alltid i mål med sine prosjekter og beholder roen selv de travleste dager. Anders har bred kunnskap både på motor og seilbåter.

Dennis Altis

Dennis har jobbet i Heitmann Marin i over 3 år. Han er teknisk sjef hos Heitmann Marin og har motor som sitt hovedfag. Dennis har lang fartstid i bransjen og sitter på en unik erfaring når det gjelder det meste innenfor motor. Hans lidenskap er utenbordsmotorer og han elsker å utforske fartspotensiale i hver enkelt båt. Dennis sitter også på ekstremt mye annet båtteknisk erfaring og er autorisert innenfor både installasjon av båtelektronikk, glassfiber arbeid, trevirke arbeider og annet teknisk utstyr i våre båter. Dennis finner alltid en løsning for installasjoner som kundene ønsker og stiller høye krav til seg selv når det gjelder utføring av det arbeidet han leverer.


Peter Heitmann

En guru i bransjen, gründeren av Heitmann Marin og mitt forbilde som daglig leder av Heitmann Marin. Peter har ett stort nasjonalt og internasjonalt nettverk. Han er en utrolig dyktig forretningsmann. Med hans erfaring og lange fartstid i bransjen gir han gode og troverdige råd i kjøpsprosessen. Peter Heitmann innledet samarbeidet med vår leverandør for 40 år siden, og har siden den gang hatt stor innflytelse og påvirkningskraft i utvikling av nye modeller. Selv om Peter i dag kan beskrives som «godt voksen», så blir han som en guttunge igjen når verftene introduserer nye modeller.


Hege Flesvig

Hege er vår dyktige båtstylist. Hun er ett arbeidsjern og skal ha all æren for hvordan våre nye og brukte båter blir presentert. Hege sier aldri nei og er alltid positiv og veldig hjelpsom. Hun er ikke alltid selv klar over hvor flink hun er, men vi forsøker å gi henne tilbakemeldinger på dette. Hun er også den sterke kvinnen som står bak sin mann Jens-Petter, og skal nok har mye av æren for potensiale vi får ut av hennes mann.


Dag Borge Larsen

Heitmann Marin sin potet. Dag kan brukes til alt, og kan alt om det meste. Dag er nok født med saltvann i årene. Han er fantastisk på sjøen og flink til å lære andre å håndtere båt. Han kan flytte en båt på ett frimerke og mester alle forhold. Dag sier aldri nei til en båtprat og er en viktig brikke når hallen skal klargjøres for vinterutstilling og tømmes om våren.