Jeanneau Sun Odyssey 41DS er årets nyhet. Den har verdenspremiere på "Båter i sjøen 2012" i Sandvika. Dette er lillesøsteren til Jeanneau Sun Odyssey 44DS, den har 2 romslige kabiner og to bad. Båten er lys og luftig, med store vindusflater og ett flott interiør.

Båten kommer med rullestorseil som standard, stor cockpit, doble ratt og med tyskerskjøte ledet bak i cockpit for enkel håndtering av storseilskjøte fra styringsposisjon.

Også på denne modellen videreføres det lekre knekkspantdesignet. Dekket er fritt for tauverk ettersom alle skjøter og fall er trukket gjennom intergrerte kanaler i hyttetaket.


Les artikkelen som Jeanneauklubben har lagt ut om båten her...


Sist oppdatert (onsdag 01. august 2012 08:38)

 

Vi fikk lov å komme ombord mens mannskapet jobbet på båten. Alt var dekket til med egne spesialltilpassede deksler, slik at ingenting ble skittent eller fikk merker. I denne båten har alt sin plass. Det var imponerede å titte inn i motorommet, og se verktøyet linet opp på innsiden av døren. Byssa gjorde også intrykk. Det oser av kvaitet, masivt treverk og hjelpemidler av alle slag. Full size oppvaskmasjon, stekeovn og kokeplater, kaffemaskin osv.

Helt forut i båten finnes en egen mannskapskapin, slik at eieren kan være helt uforstyrret når han er ombord. Dekket på båten er helt nydelig, på denne versjonen er natene lyse, nesten alt er bygd i karbon for å redusere vekt. Alle luker er flush og linjene er lange, vakre og slanke.

Se flere bilder av båten på vår facebookside
her...

Sist oppdatert (onsdag 04. juli 2012 10:14)

 

Ventetiden er endelig over for Jens-Werner med mannskap. Store deler av høsten og vinteren har gått med til planlegging og forbredelser. Endelig er ventetiden over og turen har endelig begynt. Båten skal ligge i Hellas, og de skal bruke ferien på å forflytte den hit. Det ser bare så utrolig deilig ut!! Vi i Heitmann Marin lever litt på kundenes opplevelser, og koser oss med bilder som blir sendt til oss ved overtagelser, turer og opplevelser.Sist oppdatert (onsdag 04. juli 2012 08:39)

 

Vi ønsker Hans og Liv god tur rundt jorden i Andante, en Jeanneau Yacht 53. Følg parret på deres reise på egen hjemmeside her...

Andante skal også delta i Arc'en 2012. Vi gleder oss til å følge med å høre om alt de opplever.

Sist oppdatert (onsdag 04. juli 2012 08:09)

 

Etter en lag vente tid, er det endelig tid for overtagelse og nye eventyr for SOGNO, en splitter ny Jeanneau Yacht 53 med mannskap.

Les Gunn-Iren og Arne Kristian sin blogg
her... og følg med på alt de opplever på turen.

Sist oppdatert (torsdag 28. juni 2012 12:47)

 

I 2008 kjøpte Elin og Mads Dessen en Jeanneau Sun Odyssey 42 DS. I slutten av juni for tre år siden satte ekteparet Dessen kursen mot Skagerak. Sankthansaften klokken 15:10 fortøyet de «Go Beyond» ved brygga på Sarbuvollen, til hornmusikk og stormende jubel fra familie og venner.

Se video fra Budstikka og les artikkel
her...

Sist oppdatert (mandag 25. juni 2012 10:48)

 

De siste dagene har vi hatt besøk av en splitter ny Swan 82 S her på Sjøsenteret i Drøbak. Crewet jobbet på speng for å få alt i orden, før eieren kom onsdag. Båten har utenladsk eier, og planen er at de skal seile oppover vestkysten av Norge, før de forlater landet. En utrolig vakker båt. Tradisjonelt skrog, og med en moderne inredning av lys eik.

Sist oppdatert (torsdag 07. juni 2012 09:46)

 

Hentet 44 fots seilere i Frankrike ( Artikkel fra lokal avis i Os.)
Og de tok sjøveien hjemover, med god hjelp av venner som mannskap.

Vidar Øvstedal og Tord Søfteland fra Os utenfor Bergen, bestilte i fjor hver sin 44 fots Jeanneau seilbåt på båtmesse, men det var først nå i mai at båtene var ferdigbygget og klar for henting.

Lørdag morgen la de to båtene med mannskap ut fra nord Frankrike, og målet var å komme hjem til Os før 17. mai.

- Vi gikk rett ut i retning havet og det gikk ikke mer en time før jeg kjente meg uvel og måtte kaste opp, sier Arne Hansen og ler. Han har bra med seilerfaring og var mannskap hos Vidar Øvstedal som også hadde fruen, en arbeidskollega og broren Dag Øvstedal om bord.

Dro dere ut sammen med Tord Søfteland sin båt?

- Vi startet sammen, men jeg tror de dro inn til land underveis for å bonkre. Vi hadde godt med drivstoff og ellers det vi trengte, så vi hadde ikke behov for å gå inn underveis, sier han.

Men Tord gikk ikke til land, i stedet lot de motoren være og brukte seilene for det de var verdt. Opp til Kopervik var det omtrent bare seil som ble brukt.

Hvordan har turen gått?

- Turen har gått fint og båten har fungert godt, men det har vært ganske hardt. Vi har hatt fire timers økter på dekk og fire timer søvn på skift, så det har verdt hardt. I tillegg har vi hatt store dønninger. Jeg har aldri vært ute i så store dønninger før med seilbåt, sier Arne Hansen.

- Vi hadde åtte meter høye bølger på det verste, men båten surfet de fint, så det var ingen grunn til å bekymre seg, sier båteier Vidar Øvstedal.

Båten som er på 44 fot har tre lugarer og to bad, så det er stor plass om bord.

- Båten er stor, det merket vi spesielt godt i de store dønningen. Det var lett å bli slengt veggimellom nede i båten hvis vi ikke holdt oss godt fast.

Hvordan har været på turen vært?

- Vi har ikke hatt noe regn, men det har vært ganske kaldt. Vi har uansett hatt fine opplevelser på turen, som flotte solnedganger og delfiner som svømte og lekte rundt båten, avslutter han.

Natt til 16. mai kunne osingene fortøye båten til bryggen i Vargavågen og hoppe til køys for å få seg  en god natts søvn.

Marianne Bendtsen og Harald Birkenes har også vært i Franrike å hentet båt, også de en 44DS, denne blir liggende i Grimstad.Sist oppdatert (mandag 21. mai 2012 11:32)

 

Da var utstillingen over for denne gang. Båtene er på vei ut av hallen, og gjøres klare for levering til sine nye eiere.
"Gutta krutt" har gjør en kjempe jobb med å få båten inn og ut av utstillingshallen, med små marginer, og ingen skader hverken på båter eller byggning.
Like imponerende og nærvepirrende hver gang.

Les Jeanneaukluppensartikkel om denne operasjonen
her...

Sist oppdatert (fredag 11. mai 2012 09:16)

 

 

Sist oppdatert (onsdag 02. mai 2012 13:21)

 

I samarbeid med Bundefjorden SF inviteres skippere og deres båter til åres vakreste eventyr i Skagerrak.

For de som av forskjellige grunner ikke kan seile Skagen Race inviteres det nå til Skagen Invitational: Det er viktig å understreke at dette skal ikke være noe konkurrent, men et alternativ for de som ikke kan seile Skagen Race. Derfor arrangerer vi Skagen Invitational i løpet av pinsehelgen. Det er satt et tak på 30 båter som alle seiler samme løp.
Våre samarbeidspartnere til nå er Sail Logic, Kappseiling.no, Foto Video, Quantum Sails, Team Matchless (team sjef Hans Holst) og Team Al Capone til å hjelpe til med organiseringen. Vi har fått grønt lys fra Skagen Havn og reservert 30 plasser på innerste rekke i Skagen, samtidig som Käringön Segel Selskap har lovet å ta imot norske seilere med åpne armer.
Konseptet Skagen Invitational har allerede skapt stor interesse fra mange storbåtlag, så det gjelder å melde seg på raskt, skal man sikre plass i regattaen.

Programmet for regattaen vil i korte trekk se slik ut:

Torsdag 24/5 oppmøte for briefing og siste oppdatering på værmelding og rute valg – Start fra Hankø kl 21.00 X-41 X-effect /Quantum Sails Suppe
Fredag 25/5 Ankomst Skagen – avslapping
Lørdag 26/5 Matchless Party – kl 1400 i havnen med DJ, fri flyt, resultater 1. etappe og etappe seier. Briefing for søndagen seilas!
Søndag 27/5 Start regatta fra Skagen til Kjaerringøya første start kl 10.00 - Premieutdeling og AL Capone seilparty på Prestgården kl 19.00 (Käringö seil selskap vil ta i mot alle båter). Målgang rett utenfor Pettersons Krog. Lite vind blir løpet avkortet.
Mandag 28/5 Fri vind – rett hjem.

Påmeldingsavgift inkludert havneavgifter, seilbestemmelser etc. vil bli tilsendt deltagere.

Pga. av planlagt sosial arrangement, plass tildeling i havnen etc. er det et tak på 30 båter. De som ønsker å være med sender en e-post til Thomas Oksmo Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 
Kalender
March 2015
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Kontakt Oss

Heitmann Marin:
Turil G Hansen: 64907043
turil@heitmannmarin.no

Salgsavdelig:
Peter Heitmann: 64907044
peter@heitmannmarin.no
Jens-Petter Flesvig: 64907041
jens.p@heitmannmarin.no
Oda Lotte Heitmann: 64907045
oda@heitmannmarin.no

Ettermarked:
Anders Johansen: 64907047
anders@heitmannmarin.no

Happenings og events:
Kristin Heitmann: 90898191
kristin@heitmannmarin.no

SamarbeidspartnereVindfangeren Løft og
Båtservice AS
Tore Svendsen 92889588

Heilberg Rigg
Kjell Inge Heiberg 92263444
kjell@heibergrigg.no 


Værmelding fra yr.no
Twitter
Hvor mange besøkende?
Vi har 7 gjester her nå